金曜日, 6月 02, 2006

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Do you like soup curry?
スープカレーにはまりそう!

I'm sorry that the update is delayed.
By the way, Have you eaten the soup curry?
Recently, it seems to start a boom from Sapporo in Hokkaido.
(I'm sorry. It is considerably late for the fashion. )
Then, I went to Namara Ya in Akigawa to eat it.
I felt friendly atmosphere in this shop by the interior that used a natural wood in abundance.
The ingredient was particular about a natural material in this stop similar, and I was very
good impression.
I chose a chicken soup curry that might be standard and my wife chose the vegetable soup curry.
Both curries are used a lot of pumpkins, radishes, carrots, potatoes, and eggplants.
It was considerably simple because soup was not too greasy either, and seasoning eaten enough
only with soup even if there were neither rice nor Nan.
I think that it has been completed by it in itself when thinking about the balance though
it was felt that the depth was insufficient in us from whom the smell, painful, and the
flavor have always indeed eaten real Indian curry.
I want to challenge the soup curry with bacon and the sausage at this time.

P.S. There is no photograph. I'm sorry.
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更新さぼりぎみのmpowerです。
さて、みなさんはスープカレーを食べたことがありますか?
最近、札幌からブームになっているようですね(すいません。かなり流行に遅れているかも・・・)。
そこで、食べてみようと思い、秋川にあるなまら屋さんに行ってみました。
店内はナチュラルウッドをふんだんに使用した内装で、親しみやすい雰囲気。
使用する食材も素材にこだわっており、非常に好印象でした。
今回定番であろう、チキンスープカレーを相方は野菜スープカレーをセレクト。
どちらもカボチャ、ダイコン、ニンジン、ジャガイモ、ナスと野菜が多く入っており、スープ自体もそれほ
どコテコテではないため、かなりあっさりしており、ライスやナンがなくてもスープだけで十分食べられる
味付けでした。
香りや辛さ、風味はさすがに本格インドカレーばかり食べてきた私達には深みが足りないように感じ
ましたが、バランスを考えると、これはこれで完成されていると思います。
今度はベーコンやソーセージ入りのスープカレーをチャレンジしたいと思います。

P.S.今回は写真なしです。すいません。